Inshared dierenverzekering

 • Castratie en sterilisatie gratis meeverzekerd
 • Snelle uitbetaling
 • Geen wachttijd

huisdierenverzekering, huisdierverzekering, verzekering huisdier, verzekering huisdieren, hondenverzekering, kattenverzekering, hondverzekering, katverzekering, verzekering kat, verzekering hond, hema, ohra, petsecur,inshared,petplan,unive, huisdierverzekering vergelijken

Hondenverzekeringen

Basis

Vanaf
15,58
/ per maand
 • Vergoeding per jaar €3.000
 • Geen eigen bijdrage
 • Geen eenmalige kosten
 • Maximale leeftijd: 6 jaar
 • 30 dagen wachttijd
Meest gekozen

Kattenverzekeringen

Basis

Vanaf
12,33
/ per maand
 • Vergoeding per jaar €3.000
 • Geen eigen bijdrage
 • Geen eenmalige kosten
 • Maximale leeftijd: 6 jaar
 • 30 dagen wachttijd
Meest gekozen
figopet huisdierenverzekering, huisdierverzekering, verzekering huisdier, verzekering huisdieren, hondenverzekering, kattenverzekering, hondverzekering, katverzekering, verzekering kat, verzekering hond, hema, ohra, petsecur,inshared,petplan,unive, huisdierverzekering vergelijken, figopet

Waarom kiezen voor een dierenverzekering van Inshared?

InShared staat bekend om zijn uitgebreide standaarddekking voor huisdierenverzekeringen. Binnen deze dekking vergoedt InShared 80% van de kosten, zonder dat er een eigen risico of extra kosten per declaratie gelden. Je kunt rekenen op een standaard maximale uitkering van €3.000 per jaar, maar als je dat wenst, is er ook de mogelijkheid om deze uitkering uit te breiden naar €4.000 of zelfs €6.000 per jaar.

De belangrijkste voordelen op een rij:

 • Geniet van een wereldwijde dekking tot maximaal €1.000 per jaar.
 • Sterilisatie en castratie zijn automatisch meeverzekerd.
 • De flexibiliteit van dagelijkse opzegbaarheid van de verzekering.
 • Heb je weinig schade geclaimd? Dan bestaat de mogelijkheid om geld terug te krijgen aan het einde van het jaar.

Een blik op Inshared dierenverzekeringen

InShared, opgericht in 2009 en onderdeel van Achmea Schadeverzekeringen, heeft een uniek concept genaamd “We All Benefit.” Dit houdt in dat verzekerden beloond worden met een jaarlijkse beloning als er weinig schade wordt geclaimd. Deze beloning varieert van jaar tot jaar en kan een percentage zijn van InShared’s jaaromzet.

De huisdierenverzekering van InShared biedt de keuze uit een maximaal verzekerd bedrag van €3.000, €4.000, of €5.000 per jaar. Hoewel de maximale vergoeding kan variëren, blijven de overige verzekeringsopties onveranderd. Bij alle maximale vergoedingen vergoedt InShared altijd 80% van de zorgkosten die binnen de ruime dekkingsvoorwaarden vallen, zonder eigen risico of eenmalige kosten.

InShared biedt tevens drie aanvullende verzekeringsopties. Met de ‘Extra Dekking’ worden behandelingen zoals fysiotherapie, hydrotherapie, gedragstherapie, homeopathie en vaccinaties vergoed. Daarnaast kun je kiezen voor het ‘Gebit’ pakket, dat de meeste gebitsbehandelingen omvat, of voor de aanvulling ‘Behandeling van kanker’, inclusief chemo- en radiotherapie.

Wat zeggen Inshared klanten?

"Prima verzekering. 2x in korte tijd een declaratie ingediend en binnen een paar dagen was het geld uitgekeerd. Zeer tevrden."
- E. de Ruiter
"Wij worden altijd netjes en snel geholpen! Voor ons echt geen andere verzekering!"
- Mandy

Onze meestgelezen blogs

Vraag en antwoord

Onze antwoorden op de meest gestelde vragen rondom de Inshared dierenverzekering vind je hier.

Wat kost een dierenverzekering bij InShared?

De verzekering met een dekking tot €3.000 begint bij ongeveer €15 per maand, terwijl de premie voor een dekking tot €6.000 rond de €17 per maand ligt. De premie kan hoger zijn voor grotere hondenrassen en rassen met vaker voorkomende gezondheidsproblemen​​.

Welke dieren kun je bij InShared verzekeren?
 1. InShared biedt verzekeringen aan voor honden en katten. Echter, bij de hondenverzekering worden niet alle rassen geaccepteerd. Het verzekeren van andere dieren zoals konijnen of papegaaien is niet mogelijk​​.

 2.  
Biedt InShared ook aanvullende verzekeringen aan?

Ja, je kunt de dekking van je dierenverzekering bij InShared uitbreiden met drie verschillende aanvullende verzekeringen. Deze omvatten bewegings- en gedragstherapie, specialistische zorg bij kanker of gebitsbehandelingen, voor een extra bedrag per maand afhankelijk van het ras​​.

Tot welke leeftijd kun je een huisdier verzekeren bij InShared?

Zowel bij honden als katten hanteert InShared een maximale leeftijd van 5 jaar. Uiteraard geldt deze leeftijdsgrens alleen op het moment van afsluiten; van honden en katten die al verzekerd zijn, blijft de polis ook vanaf hun zesde levensjaar gewoon geldig.

Vergelijk alle dierenverzekeraars

Vergelijk de premies en voorwaarden van alle dierenverzekeringen in Nederland.
Bekijk gemakkelijk wat je nodig hebt en kies de polis die bij jou en je huisdier past!