huisdierenverzekering, huisdierverzekering, verzekering huisdier, verzekering huisdieren, hondenverzekering, kattenverzekering, hondverzekering, katverzekering, verzekering kat, verzekering hond, hema, ohra, petsecur,inshared,petplan,unive
figopet huisdierenverzekering, huisdierverzekering, verzekering huisdier, verzekering huisdieren, hondenverzekering, kattenverzekering, hondverzekering, katverzekering, verzekering kat, verzekering hond, hema, ohra, petsecur,inshared,petplan,unive, huisdierverzekering vergelijken, figopet
huisdierenverzekering, huisdierverzekering, verzekering huisdier, verzekering huisdieren, hondenverzekering, kattenverzekering, hondverzekering, katverzekering, verzekering kat, verzekering hond, hema, ohra, petsecur,inshared,petplan,unive, huisdierverzekering vergelijken, dierenvoeding, honden voeding, kattenvoeding

HEMA

Dierenverzekering

Hondenverzekeringen

Basis

Vanaf
18,20
/ per maand
 • Vergoeding per jaar €3.000
 • Eigen bijdrage: €45,00 per declaratie
 • Eenmalige kosten: €9,68
 • Maximale leeftijd: 5 jaar
 • 30 Dagen Wachttijd
Meest gekozen

Kattenverzekeringen

Basis

Vanaf
13,59
/ per maand
 • Vergoeding per jaar €3.000
 • Eigen bijdrage: €45,00 per declaratie
 • Eenmalige kosten: €9,68
 • Maximale leeftijd: 5 jaar
 • 30 Dagen Wachttijd
Meest gekozen
huisdierenverzekering, huisdierverzekering, verzekering huisdier, verzekering huisdieren, hondenverzekering, kattenverzekering, hondverzekering, katverzekering, verzekering kat, verzekering hond, hema, ohra, petsecur,inshared,petplan,unive, huisdierverzekering vergelijken

Waarom kiezen voor een dierenverzekering van HEMA?

De uitstekende dienstverlening van HEMA is bij de meeste mensen al bekend, waardoor het maken van de keuze voor een HEMA Dierenverzekering snel en gemakkelijk is. HEMA biedt één enkele verzekering aan, het Standaard Zorgpakket genaamd, dat je naar wens kunt aanvullen met extra dekkingen. Met deze verzekering krijg je tot maximaal €3.000 per jaar aan zorgkosten voor je hond of kat vergoed.

Voordelen op een rij:

 • Scherpe premie: Bij HEMA profiteer je van een aantrekkelijke premie voor je huisdierenverzekering.
 • Plaatsen van de chip meeverzekerd: Het plaatsen van een identificatiechip voor je huisdier is inbegrepen in de dekking.
 • Advertentiebudget bij vermissing: HEMA ondersteunt je bij het zoeken naar je vermiste huisdier met een budget voor advertenties.

 

Over HEMA

Waarschijnlijk ben je al bekend met HEMA als de plek waar je allerlei huishoudelijke artikelen en lekkernijen kunt vinden, zoals rookworsten en tompouces. Maar wist je dat je hier ook terecht kunt voor een huisdierenverzekering voor je hond of kat? Met een eenvoudig proces op de HEMA-website regel je binnen slechts 5 minuten een passende dierenverzekering. HEMA staat erom bekend het leven gemakkelijker te maken, en dat geldt ook voor hun huisdierenverzekering.

Bij HEMA heb je de keuze uit één type dierenverzekering voor katten en één type verzekering voor honden. Deze basisverzekering kun je naar eigen wens uitbreiden met diverse dekkingen. Hierdoor bepaal je zelf hoe uitgebreid en kosten-effectief je jouw verzekering maakt. Dit toegankelijke karakter is al sinds de oprichting een kenmerk van HEMA. Ze streven ernaar dat iedere Nederlander bij HEMA terecht kan, ook voor zaken zoals het afsluiten van een huisdierenverzekering.

Wat zeggen HEMA klanten?

"Al verschillende declaraties ingediend, klopt altijd exact. Heb met Bobbie al redelijk wat kosten gemaakt en dan is het geweldig als bij een hoge rekening de declaraties snel behandeld en uitbetaald worden!."
Gaby & Bobbie
"Ik dacht altijd dat een verzekering vooral veel gedoe zou zijn, maar dat valt heel erg mee. Bovendien krijg ik snel reactie als ik een declaratie indien en gaat uitbetalen snel. Ik ben heel tevreden."
Michelle

Onze meestgelezen blogs

Veelgestelde vragen

Onze antwoorden op de meest gestelde vragen rondom dierenverzekeringen vind je hier:

Wat is een huisdierenverzekering?
Een huisdierenverzekering is een speciale verzekering die de medische kosten van je huisdier dekt, waardoor je financiële bescherming hebt en gemoedsrust in geval van ziekte of letsel. Het helpt je de beste zorg voor je huisdier te bieden zonder je zorgen te maken over de kosten.
Is een dierenverzekering verplicht?
Nee, een dierenverzekering is niet verplicht. Het is een persoonlijke keuze voor eigenaren om al dan niet een verzekering voor hun huisdier af te sluiten. Het hebben van een huisdierenverzekering biedt echter financiële bescherming en gemoedsrust in geval van medische kosten, waardoor het een verstandige optie kan zijn voor eigenaren die de gezondheid van hun huisdier willen waarborgen en zich willen voorbereiden op onverwachte situaties.
Waarom is het handig om een dierenverzekering te vergelijken?
Het vergelijken van dierenverzekeringen is handig om verschillende redenen: Kostenbesparing: Door dierenverzekeringen te vergelijken, kun je de premies en dekkingen van verschillende verzekeraars bekijken. Dit stelt je in staat om een verzekering te vinden die past bij jouw budget en de beste waarde biedt voor de geboden dekking. Je kunt mogelijk besparen op de maandelijkse premies en tegelijkertijd de gewenste dekking voor je huisdier krijgen. Dekkingsniveaus en voorwaarden: Dierenverzekeringen kunnen verschillende dekkingsniveaus en voorwaarden hebben. Door ze te vergelijken, kun je inzicht krijgen in wat wel en niet wordt gedekt, inclusief medische behandelingen, preventieve zorg en eventuele uitsluitingen. Dit stelt je in staat om de verzekering te kiezen die het beste aansluit bij de specifieke behoeften van je huisdier. Keuzevrijheid: Het vergelijken van dierenverzekeringen geeft je keuzevrijheid. Je kunt verschillende verzekeraars evalueren op basis van hun reputatie, klantenservice, claimsproces en andere factoren die voor jou belangrijk zijn. Op deze manier kun je een weloverwogen beslissing nemen en een verzekeraar kiezen waar je vertrouwen in hebt. Aanvullende voordelen: Sommige dierenverzekeraars bieden aanvullende voordelen, zoals dekking voor preventieve zorg, gedragsadvies of zelfs kortingen op andere huisdiergerelateerde producten en diensten. Door te vergelijken, kun je ontdekken welke verzekeraar extra voordelen biedt die waardevol kunnen zijn voor jou en je huisdier.
Wat is de beste huisdierenverzekering?
De "beste" huisdierenverzekering hangt af van de specifieke behoeften van je huisdier. Het is raadzaam om verschillende verzekeraars te vergelijken op basis van dekking, premies, klantenservice en reviews om de beste keuze te maken.
Wat zijn de verschillen tussen huisdierenverzekering?
Huisdierenverzekeringen verschillen in dekking, premies, uitsluitingen, wachttijden, claimprocedures en aanvullende voordelen. Het is belangrijk om de polisvoorwaarden van verschillende verzekeraars te vergelijken om de juiste dekking en voorwaarden te vinden die passen bij jouw behoeften en budget.
Wat dekt een huisdierenverzekering?
Een huisdierenverzekering dekt doorgaans medische kosten, zoals dierenartsbezoeken, operaties, medicijnen en ziekenhuisopnames, afhankelijk van de polisvoorwaarden.

Vergelijk alle dierenverzekeraars

Vergelijk de premies en voorwaarden van alle dierenverzekeringen in Nederland.
Bekijk gemakkelijk wat je nodig hebt en kies de polis die bij jou en je huisdier past!

Dé beste huisdierverzekering vergelijker. Vergelijk eenvoudig en bespaar. Het grootste aanbod van verzekeraars. Wij zijn onafhankelijk.